תתפנקו • מתכון מדליק לסיגר עוף ופלפלים עם טחינת כורכום

בופה 1 Comment on תתפנקו • מתכון מדליק לסיגר עוף ופלפלים עם טחינת כורכום
17:38
26.04.24
אבי יעקב No Comments on בחזור הביתה: השר בן גביר נפצע בהתהפכות רכבו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

היום אנו מגישים לחובבי הקולינרייה מתכון חזק לחובבי האוכל הבאמת טעים. סיגר עוף מגוון בפלפלים עם טחינת כורכום יאמי.

חומרים:

שמן לטיגון
כף קמח
חבילה אחת של עלי סיגרים

מילוי לסיגרים:

500 גרם בשר עוף טחון
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
חצי בצל סגול
2 שיני שום קצוצות
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור טחון
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות כוסברה קצוצה
טחינת כורכום:
1 כוס טחינה גולמית
1 כוס מים
1 כפית כורכום
חצי כפית מלח
1/2 שן שום
כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ

אופן ההכנה:

מערבבים את הכורכום עם המים וטוחנים יחד עם שאר המרכיבים למרקם חלק. מקררים.
קוצצים את הפלפלים והבצל לקוביות קטנות.
מערבבים יחד את כל מרכיבי המילוי.
מערבבים כף קמח עם 2 כפות מים (זהו הדבק לסיגרים).
שמים כף מילוי לאורך עלה סיגר ובמרכזו.
מגלגלים את עלה הסיגר ואת הדפנות לצורת סיגר.
מורחים מעט תערובת קמח בקצה העלה כדי להדביק אותו.

טיגון:

מחממים את השמן לחום בינוני.
כדי לבדוק את טמפרטורת השמן, מומלץ לנסות ולטגן סיגר אחד או שניים.
אם השמן אינו חם מספיק, הסיגר יספוג שמן ולא יהיה קרנצ'י.
אם השמן חם מדי, עלה הסיגר יהיה מוכן לפני המילוי.

על הקרדיט: השף: אין ניב צילום: אורן שלו סטיילינג: איריס מוסיוף

רוצים עוד מתכונים? בואו לעשות מנוי למגזין "בופה" היוקרתי, רק 80 ₪ לשנה ותקבלו עד הבית 6 גליונות עם שלל מתכונים, טיפים, רעיונות ועוד.. חייגו: 03-7580060
תוכלו לבקר במגזין להתרשמות בכתובת: WWW.BUFET.CO.IL
באנר בופה



1 תגובות

מיין תגובות